Limba română
ionutalini
2018-07-08 08:08:12
Alcatuieste o compunere in care să prezinti o intamplare care să aibă ca personaj principal un Caine in care să se termine cu enuntul Așa am realizat că dece se spune că cel mai bun prieten al omului este câinele. Urgent. Trebuie compunerea să fie 20 randuri. 25 puncte
Răspunsuri la întrebare
Geany10
2018-07-08 12:50:50

Prietenul omului Ma numesc max ,sunt un câine de 16 ani si in toți acești ani am aflat de ce se spune ca un" câine e cel mai bun prieten al omului" Sa incep cu începutul. A fost odată o familie cu 2 copii,o fata si un baiat(liza si ion),ei își doreau foarte mult un câine si intro zi au si găsit unul.Iau pus numele Brunei. copii s-au gândit sa se aventureze in padure.Dintr-o data le-au apărut doi câini vagabonzi,Brunei auzind țipetele lor se îndrepta in fuga spre ei.Ajuns la copii se baga in fata lor si începu sa latre la copii in semn ca trebuie sa plece.După un timp cățelul a ajuns acasa cu lăbuță sângerând ,copii cand lau vazut au început sa îi dea lapte de capra si un culcuș moale si călduros unde sa stea.Cand dimineața a venit copii s-au dus la cățel sal trezească dar el din păcate murise Ei ,cam asta am înțeles eu toți acești ani.Câinele ia aparat dar a fost vina copiilor ca s-au dus in pădure sper ca ți-am fost de ajutor ;)

Avocatulrobert
2018-07-08 12:52:05

Era o zi de vara. Monica și Ionut au ieșit afară cu Prințesa, catelusa lor. -Hai sa mergem în pădure! zise Monica. -Da! hai sa mergem!!!

Adăugați un răspuns