Matematică
oreo2001
2015-11-05 03:12:12
la un aprozar s-au adus intr-o zi 425 kg cirese.ele au fost asezate in 35 ladite de 10 kg si 15 kg.de cate ladite de fiecare fel a fost nevoje.
Răspunsuri la întrebare
4iupakabra
2015-11-05 08:19:03

Presupunem ca toate laditele sunt de 10 kg 35 * 10 = 350 kg Diferenta dintre valoarea reala su valoarea presupusa este: 425 - 350 = 75 kg 15 - 10 = 5 kg 75 : 5 = 15 ladite de 15 kg 35 - 15 = 20 ladite de 10 kg Proba: 15 + 20 = 35 ladite 20 * 10 + 15 * 15 = 200 + 225 = 425 kg cirese

Adăugați un răspuns