Limba română
mdmoldova
2016-04-16 21:24:12
Am nevoie URGENT de o compunere despre o zi ploioasa de primavara 15-20. OFER 30 pct la cel mai bun raspuns. Multumesc anticipat! UURRRGGGGEEEEENNNNNNTTTTTTT :*
Răspunsuri la întrebare
alinagoga125alis
2016-04-17 03:30:56

Este sambata seara.Afara aste foarte cald.Maine o sa ma intalnesc cu prieteni mei si o sa ne jucam.Acum o sa ma culcdeoarece abia astept sa ma joc cu prietenii mei! In sfarsit este Duminica.Parca a fost un an nu o noapte.Am mers sa ma schimb si am mancat.Ma-m uitat pe fereastra si ploua.Atunci am fost foarte suparat deoarece nu ma-m mai putut juca cu prietenii mei.A plouat tota ziua si eu am stat doar in casa la televizor.M-am uitat la meteo si doar la mine in oras ploua.Ce ghinion!A fost cea mai proasta zi din lume! Sper ca te-am ajutat!

deeavas27
2016-04-17 03:32:11

Int.o după amiază am plecat in oras cu prieteni mei la o plimbare. Afara soarele strălucea pe cerul albastru si era cald si bine. Cu toții am mers in parc si ne.am jucat. După ce ne.am jucat am stat pe o bancă si am povestit fiecare care ceva. Din senin s.a si a inceput sa plouo. O ploaie de primavara a inceput sa cada pe pantul inferbantat de soare. Ce sa facem? Nu eram pregatiti pentru ploaie. Am inceput sa alergam spre casa. Apa se scurgea din cap pe ochi si in zadar ne stergeam. Nu am mers foarte mult ca eram uzi lioarca, din cap pana in picioare. Am ajuns acasă si fiecare sa dus la casa lui. A fost o zi minunata cu soare si ploaie. si ne.am distrat pe cinste.

Adăugați un răspuns