Matematică
carmendraguta10
2016-04-11 17:49:57
Un melc parcurge 180 de m pe saptamana . Cati m merge in doua saptamabi si o zi ?
Răspunsuri la întrebare
raluca09pop
2016-04-11 22:54:28

180:7=25 180x2=260 260+25=285

bombonikpetroPetro
2016-04-11 22:55:43

180 : 7 = 25 m (parcursi intr-o zi) 180 × 2 = 360 m (parcursi in doua săptămâni) 360 m + 25 m = 385 m R : 385 m SPER CA TE-AM AJUTAT ! ! !

Adăugați un răspuns